Over mij

Tuinadvies met planten in de hoofdrolinfo@plantaardigadvies.nl

06-15571547

Even voorstellen

Enkele referenties van klanten:


“4 Jaar geleden hebben wij een nieuwe woning en schuur gebouwd. Na ruim 3 jaar tegen een kale vlakte te hebben aangekeken zijn we -compleet inspiratieloos-  bij Liesbeth terecht gekomen. Het enige wat we belangrijk vonden qua eisen aan onze tuin was dat deze moest leven (verschil tussen zomer/ winter) , diervriendelijk moest zijn voor insecten, vogels en egels, maar ook onderhoudsvriendelijk.  Liesbeth heeft verder volledige vrijheid gehad en deze heeft ze ook compleet benut. Ze luistert goed, denkt goed mee en vooral haar kennis van planten en bloemen en het combineren ervan zijn van grote toegevoegde waarde geweest voor ons. Haar praktische, nuchtere en pragmatische kijk op zaken en werkwijze zorgde ervoor dat wij het leuk vonden om met haar te werken, maar ook om de tuin te zien ‘groeien’ en tijd in dit project te investeren. Het gehele project was voor ons ook zeer leerzaam. Het resultaat is prachtig en wordt vanaf nu alleen maar mooier en beter! “

Ingeborg en Hans, Wijk en Aalburg

Mijn naam is Liesbeth van Weert en als tuinontwerper help ik

mensen bij het realiseren van een fijne tuin.    


Duurzaamheid en natuurwaarde zijn voor mij belangrijke

uitgangspunten bij het vormgeven en inrichten van een tuin.

Met mijn brede plantenkennis zorg ik ervoor dat een tuin

jaarrond aantrekkelijk is om te zien en te beleven. Daarnaast heb ik

als ambassadeur van Vogelbescherming ruim 10 jaar ervaring met het

vogel- en diervriendelijk inrichten van tuinen.

Op dit momenteel volg ik de 2-jarige opleiding 'Ecologische landschaps- en tuininrichting'. De kennis die ik daar opdoe gebruik ik om mijn ontwerpen en beplantingsplannen nog milieu-, dier- en klimaatvriendelijker te maken.


Heb je zin om aan de slag te gaan? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

"Onze tuin heeft dankzij Liesbeth een ware metamorfose ondergaan. Wat een saaie coniferentuin was, is nu een tuin waarin het hele jaar door wat te beleven is. Het was een plezier om dit samen met Liesbeth te doen. Ze is een echte vakvrouw met veel gevoel voor humor en dat is prettig samenwerken. Liesbeth luistert goed, en met haar creativiteit en een dijk aan kennis heeft ze een mooi speels ontwerp gemaakt. Ze had verrassende ideeën en oplossingen die we zelf nooit hadden bedacht. Ik had niet gedacht dat dit met onze tuin mogelijk was.


Het is heel plezierig dat Liesbeth zoveel weet van vogel- en diervriendelijk inrichten van tuinen, want ik wilde graag meer vogels in de tuin. En dat is gelukt. Dit is pas de eerste lente in de nieuwe tuin maar er zijn al meer verschillende vogels langsgekomen dan in de jaren ervoor. Het is elke dag genieten."

Carine en Marco, Amersfoort

"Via vrienden van ons kregen wij het nummer van Liesbeth. We hadden al de nodige gesprekken gehad met verschillende tuinarchitecten maar kwamen niet verder dan een eerste kennismaking. Bij Liesbeth was de ‘klik’ er meteen. Ze luisterde goed en leek te begrijpen wat voor een soort tuin we voor ogen hadden. Dat ze ons meer dan begrepen had, werd duidelijk na het zien van de schets die kort na ons gesprek binnenkwam. Liesbeth heeft ons fantastisch geholpen tijdens het hele proces, heeft kennis van zaken en is altijd bereikbaar voor vragen."

Nicolette en Robert, Helmond

© Plant Aardig Advies

 Speciale dank aan Mariëtte van Weert voor de tekeningen